Wij helpen u graag. Neem contact op :

020-7737274

Schouten Financiële Dienstverlening en Administratiekantoor BREGO bundelen hun krachten

In de afgelopen maanden hebben wij besprekingen gevoerd met het Administratiekantoor BREGO te Amstelveen. De eigenaresse mevrouw Y Breedijk heeft onlangs besloten haar werkzaamheden te beëindigen. Daar de belangen van haar klanten bij haar voorop staan en zij wil zorgdragen voor een goede continuering van haar dienstverlening, heeft zij gezocht naar een passende opvolging en wij kunnen trots melden dat zij deze bij ons gevonden heeft.

Administratiekantoor BREGO en Schouten Financiële Dienstverlening hebben veel zaken gemeen, zo zijn wij beiden lid van de NOAB (voor ondernemers en overheid is NOAB een kwaliteitskeurmerk) en beide opgericht in 1988. Daarom kunnen wij met recht zeggen over een ruime ervaring te beschikken. Onze dienstverlening is persoonlijk, proactief en met een grote betrokkenheid bij onze klanten. Schouten Financiële Dienstverlening is een familiebedrijf (vader en zijn twee zonen). De continuïteit van ons bedrijf is gewaarborgd. Een goede prijs/kwaliteit verhouding en een persoonlijke benadering staan bij ons voorop. Wij voldoen ruimschoots aan de opleiding- en kwaliteitseisen van de NOAB en beschikken over ervaren en gemotiveerde medewerkers.

Bent u een bestaande klant van het Administratie kantoor BREGO? Voor u zal er weinig veranderen. U kunt nog steeds terecht op het vertrouwde kantoor in Amstelveen en zult het team van Administratiekantoor BREGO daar in 2014 nog regelmatig aantreffen.