Wij helpen u graag. Neem contact op :

020-7737274

Historie

Schouten Financiële Dienstverlening is opgericht op 01 Januari 1988, door William Schouten. Zijn zoon Jochem Schouten is in 1995 in loondienst gekomen en in 1996 als vennoot toegetreden. Naast een bancaire achtergrond (district directeur en hypotheek adviseur) hebben beide vennoten een dienstverlenende instelling en stellen zij het persoonlijke contact met de klant zeer op prijs.

Na een lange periode van “kantoor aan huis” openden zij in september 2008 een vestiging aan de Panamalaan 2-B, Oostelijkhavengebied Amsterdam nabij het Centrum, Java eiland, Indische buurt en de Dappermarkt. Een belangrijke mijlpaal was de toetreding tot de NOAB, een beroepsorganisatie waarbij de kwaliteitseisen en permanente educatie hoog in het vaandel staan. Het werkgebied strekt zich uit van Westfriesland, de Beemster tot aan Amsterdam en omstreken. De klantenkring bestaat uit een breed scala van bedrijven uit het traditionele MKB (winkels, horeca en markthandelaren) tot aan consultants, freelancers, stamrecht BV’s, kunstenaars en vrije beroepen. 

Begin 2014 is de jongste telg uit de familie, Jeroen Schouten, als vennoot toegetreden. Jeroen heeft zijn sporen ruimschoots verdiend als salesmanager bij grote dienstverlenende instanties. Met een frisse kijk zal hij zich de komende jaren inzetten om het familiebedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Tevens is 2014 het jaar dat Administratiekantoor Brego te Amstelveen is overgenomen. Klanten kunnen zowel in Amsterdam als op het adres in Amstelveen aan de Dr. Willem Dreesweg 17-A (op afspraak) terecht voor alle financieel administratieve vraagstukken en boekhoudkundige service die ze gewend zijn.